Motiveren en begeleiden, met aandacht en compassie

- Homepage - - Counselling - - Kindercoach - - Faalangst - - Jongerencoach - - Coaching - - Mentorschap - - Rouw- en verliesbegeleiding - - Stervensbegeleiding - - Achtergrondinformatie - - contact - - Gastenboek -


Mijn naam is Jacqueline Eman.


Ik ben als mentor en begeleider verbonden aan een Hogeschool en heb een aantal jaren als vrijwilliger-Netwerkcoach bij Humanitas, spiritueel counsellor bij Het Verbond en als stresscounsellor gewerkt. Daar ontdekte ik mijn liefde voor het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen. Ik studeer, bestudeer en ontwikkel mijzelf nog steeds, ik bekwaam me in het praten met pubers en jongeren, het omgaan met faalangst en dilemma's. Ik werk ook met studenten, vanaf 18 jaar en help hen hun doel te bereiken. Daarnaast begeleid ik mensen bij zingevingsvragen, in tijden van stress, rouw en verlies en als counsellor bij persoonliijke ontwikkeling en conflicthantering. Ik heb trainingen geschreven en gegeven op het gebied van studievaardigheid, Menselijke relaties in communicatie en Sociale vaardigheden voor jongeren en jongvolwassenen.


Als gediplomeerd en geregistreerd counsellor, gediplomeerd stervensbegeleider en geestelijk begeleider, gecertificeerd kindercoach; met diverse certificaten op het gebied van psychologie, aanvullende workshops en trainingen zoals intuitieve ontwikkeling, loopbaanbegeleiding, motiverende gespreksvoering, socratisch coachen, time management, human dynamics, omgaan met piekeren en jarenlange ervaring in meditatie, visualisatie en rituelen, mag je van mij verwachten dat ik je zonder voorbehoud en vooroordeel ga helpen met jouw pad of vraag.


Ik gebruik niet alleen bewezen technieken, maar baseer mij vooral op het universele principe van verbondenheid en empathie met de holistische visie als uitgangspunt.


Inspireren en bijdragen aan het welzijn en welbehagen van de ander; is wat mij drijft. Het verschil mogen maken en zien hoe iemand, hoe jij, bewuster en met meer vertrouwen in het leven staat, het leven omarmt, aanvaard wat je mogelijkheden zijn en durft te worden wie je werkelijk bent.


                                                                                        

 

     Motiveren en begeleiden, met aandacht en compassie.